Avaliações de Ricky's Purmerend

Avaliações recentes

5.0
Murat
30 setembro 2022

Bedankt voor de goede service en heerlijk eten.

Charissa Prins
24 setembro 2022

Bezorging was met er met een halfuur, eten was wederom heerlijk!

Panka
4 setembro 2022

Was lekker vooral de Rotie rol

Michael
3 setembro 2022

De Roti was top! De Ben&Jerrys was ontdooit geweest en daarna weer ingevroren. Zag er niet meer eetbaar uit. Er jammer gezien deze €4 (!) kost.

john
29 agosto 2022

Prima zoals altijd. Alleen zou ik graag een broodje sate toegevoegd zien aan het menu.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin
23 agosto 2022
Sandra
19 agosto 2022

Super lekker gegeten :)

Xandra Biesenbeek
9 agosto 2022

Heerlijk zoals altijd.

Ferry Harlaar
1 agosto 2022
Sandra
15 julho 2022

Heerlijk gegeten

Kevin
7 julho 2022

Lekker zoals altijd

Daphne
26 junho 2022
Claudia de Graaff
19 junho 2022

Heerlijk eten, aardige bezorgers, wij zijn elke keer blij met Ricky's:)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kunwar Singh
9 junho 2022

Perfect zoals altijd! Klasse gedaan weer.

Truus Edelenbos
8 junho 2022

Zag er verzorgd uit smaakte voortreffelijk voor herherhaling Vatbaar

Peter
6 junho 2022

Normaal goede ervaring. Echter gisteravond bestelling geplaatst, niets bezorgd gekregen. Gebeld, niet opgenomen. Ben benieuwd naar het excuus?

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Itja
5 junho 2022

Bestelling geplaatst, niets bezorgd gekregen. Gebeld, niet opgenomen. Het is erg lekker eten, jammer. Volgende keer beter

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michael
29 maio 2022

Eten was lekker en genoeg helaas duurde het lang voor het er was maar kan het begrijpen in het wiekent

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kunwar Singh
21 maio 2022

Super lekker gegeten! Goed eten, goede service en extreem lieve mensen!!

Monique
26 abril 2022

Heerlijke gerechten, echt super en lekker warm. . En altijd vriendelijke bezorging.

Sandra
12 abril 2022

Het eten was weer heerlijk

Björn
20 março 2022
Björn
20 fevereiro 2022

Heerlijk!

Murat
10 fevereiro 2022

Wederom lekker gegeten, zelf afgehaald. Leuke vriendelijke gesprek met dhr Rana. Tot een volgende maal graag.

JJ
8 fevereiro 2022
Danielle
6 fevereiro 2022

Echt super lekkere rotti. De bezorging liet wel op zich wachten.zou 19:20 geleverd worden was er pas om 19:50.

john vh einde
30 janeiro 2022

Na eerdere wat negatieve ervaringen9niet voor wat de bezorging betrof) was het gisteren weer zoals het was.

Nat
28 janeiro 2022

Altijd lekker! Altijd vriendelijke bezorger!

Sandra
22 janeiro 2022

Heerlijk gegeten

Rieneke
15 janeiro 2022

Welke bestelling? Ik wacht nog steeds op me bestelling die ik 14 januari heb gedaan en reeds heb betaald. Ik noem dit oplichting.

Hester Jellema
10 janeiro 2022

De vega(n) roti en roti kip plus de telo met pindasaus die we meestal bestellen is altijd heerlijk. De hele familie is altijd erg vriendelijk aan de lijn én aan de deur. Met andere woorden: onze favoriete Roti adres in Purmerend!

Jvdz
9 janeiro 2022
Monique en Marco
9 janeiro 2022

Heerlijke maaltijden! Roti vega en bami kip besteld en beide geweldig lekker en ruim voldoende. Levering word altijd met een glimlach verzorgt en word vooraf duidelijk de tijd vermeld. Gewoon heel goed!!

Björn
7 janeiro 2022

Snelle bezorging en erg lekker!

Robin
3 janeiro 2022

Helaas dit keer een mindere ervaring. Om 17:00 besteld een aangegeven dat wij het om 18:30 wilde hebben. Werden om 18:45 gebeld dat er file was en dat het druk was, waardoor het later was. Wij kregen wel netjes een gratis drankje aangeboden. Eten uiteindelijk om 19:15 ontvangen, maar helaas waren 2 van de 4 gerechten niet warm. Helaas niet zoals we gewend zijn... Hopelijk volgende keer beter.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Murat
23 dezembro 2021

Lekker en eerlijk eten. Bereid en geserveerd door een lief en vriendelijke familie. Home cooked style eten. Heerlijk.

J
18 dezembro 2021

Vega nasi was weer heerlijk 🤩

Michel
17 dezembro 2021

Het was weer heerlijk!!

Sandra
5 dezembro 2021

Weer heerlijk gegeten :)

Nat
4 dezembro 2021

Heeerlijk Heet, supervriendelijk bezorging !

Murat
1 dezembro 2021

Weer lekker gegeten. Bedankt voor service en vriendelijkheid.

Nat
27 novembro 2021

Heerlijk en altijd vriendelijke bezorger!

Frank Vos
25 novembro 2021

Helaas kregen we bakabana in plaats van bara's. verder was het heerlijk

Sandra
25 novembro 2021

Het was weer heerlijk. De kip super mals :)

Roos
22 novembro 2021

Erg smaakvol eten!

Piet Prins
19 novembro 2021

Zoals altijd, was het eten weer erg lekker. De maaltijd werd keurig op tijd bezorgd.

Peek
15 novembro 2021

Heerlijk eten stipt op tyd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra
13 novembro 2021

Was weer erg lekker 👌👍

Irma
31 outubro 2021

Altijd heerlijk eten!! En aardige mensen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra
28 outubro 2021

Heerlijk gegeten en snelle bezorging

gerard
22 outubro 2021

Dacht dat het na vorige 2 keer niet langer kon duren dan twee uur wachten maar het was na nog een keer bellen twee en half uur deze keer wel met excuus maar om kwart voor zes bestellen en na bellen om half negen bezorgen dan is mijn trek over.

Hans
21 outubro 2021

gisteren besteld, maar helaas door een storing van de website was de bestelling niet doorgekomen. Vandaag gebeld en als nog snel geleverd. top service gelukkig.

Hugo
20 outubro 2021

De bestelling was top als altijd. Tot de volgende keer!!

Robin
12 outubro 2021

Erg lang moeten wachten en werden na een uur pas gebeld dat de bami op was... Beetje jammer. Kwaliteit van het eten was wel weer super!

An
1 outubro 2021

Smaakte weer top...

Piet Prins
11 setembro 2021

Stipt op tijd bezorgd, en zoals altijd lekker.

Diego
6 setembro 2021

Lekkerste roti die ik ooit gegeten heb

Victoria
10 agosto 2021

Hearty portions of delicious food. Always great quality and fast delivery.

Sandra
10 agosto 2021

Heerlijk gegeten

Liam
30 julho 2021

Toppie hoor, alleen jammer vd baka bana wilde die graag proberen. 😉

Sandra
30 julho 2021

Heerlijk gegeten.

Judith de Ridder
26 julho 2021

Heerlijke vegetarische maaltijd en vriendelijke dame!

Viktoria
16 julho 2021

Do yummy! Delicious food and fast delivery!

Michiel
1 julho 2021

Bij bestelling leek het 45 minuten te duren, na bestelling een uur. Na een uur werd ik echter gebeld dat ik het zelf moest komen halen indien ik niet nog een uur wilde wachten.

Fritschy
27 junho 2021
Fritschy
20 junho 2021
Corrie Klok
19 junho 2021

Snelle levering, heerlijke rit kerrie

Gosia
19 junho 2021

Weer heerlijk gegeten. Saoto soep was heerlijk. Alles was op de goede temperatuur en nietjes verpakt. Bezorger (zoals altijd) was vriendelijk. Wij hebben genoten van een heerlijke maaltijd.

L.
10 junho 2021
Dennis
7 junho 2021

Lekker eten en snel geleverd!

Cor
7 junho 2021
Sanne Rep
24 maio 2021

Eten was erg lekker! Maar dit was de 2e keer op rij dat wij ruim 1,5 uur hebben zitten wachten. Nu zelfs 2 uur. Telefonisch te horen krijgen dat je bent vergeten en aan de deur een verhaal over 2 uur wachttijd op bijzondere dagen. Het eten is heerlijk maar service krijgt een ruime onvoldoende helaas. Voor ons een reden om niet meer te bestellen.

Michel
22 maio 2021

Het was weer heerlijk, gewoon TOP!!!

Rob
12 maio 2021

Heerlijk gegeten!

Irma Spruit
10 maio 2021

Altijd lekker! En aardige mensen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Murat
1 maio 2021

Heerlijk, eerlijk. Vriendelijke en aardige bezorging.

Monique
17 abril 2021

Wat was het weer een heerlijke culinaire verrassing van Ricky’s. We bestellen vaker en het is elke keer een feestje. Levering en service zijn gewoon heel goed!

Marco
11 abril 2021

Heerlijke roti en vegetarische bami! Snelle bezorging, vriendelijke man en het eten smaakt ook nog eens lekker! Het blijft onze favoriet voor Surinaams eten.

Laura
8 abril 2021

Voor de 2e week op rij genoten van de heerlijke saoto soep! Ik ben fan.

Prins
3 abril 2021

Prima eten en stipt op tijd

L.
30 março 2021
Anoniem
29 março 2021

Heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joyann
28 março 2021

Voor de eerste keer bij Rickys besteld! Roti kip! Het was heeerlijk! Ik ga hier zeker vaker bestellen!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Murat
27 março 2021

Het was weer heerlijk, goede kwaliteit en (h)eerlijk eten. Vriendelijke bezorger, praatje gemaakt met meneer. Bedankt maar weer!

Fam Berkhoff
24 março 2021

Wij waren altijd heel tevreden, helaas de gisteren minder. Wij hadden om 18.00 uur besteld om 19.40 uur hadden wij nog onze bestelling niet. We hebben toen gebeld, onze bestelling was nog niet eens weg. Om 20.15 uur kregen wij onze bestelling. Ik had in mijn bestelling gevraagd om extra saus bij de roti, helaas was daar ook geen gehoor aangegeven, waardoor ik de smaak minder vind. Heel jammer, ik hoop toch dat het de volgende keer weer als van ouds zal zijn.

Nicole
20 março 2021

Om 18.00 uur online besteld zou om 19.00 uur komen na 2x bellen pas om 19.40 gekomen.

Robin
8 março 2021

Altijd goed!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
6 março 2021

Zoals altijd op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!

Marieke
27 fevereiro 2021

Helemaal top! Echt heerlijk gegeten

evy
16 fevereiro 2021

altijd lekker en vers eten

Dennis
10 fevereiro 2021

Altijd weer lekker en bezorging volgens opgegeven tijd.

Nancy
7 fevereiro 2021

Wederom heerlijk gegeten en vriendelijke mensen aan de telefoon en aan de deur.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M van dam
5 fevereiro 2021
gerard
21 janeiro 2021

Zoals altijd lekker en vriendelijke bezorging

MG
20 janeiro 2021

Geweldige service en lekker eten. Wij hebben nu voor de tweede maal een bestellen geplaatst. Veel keuze en een vriendelijke bezorger.

Deasy
17 janeiro 2021

De bestelling werd na 1,5 uur bezorgd. Wellicht hebben ze het druk vandaag. Ik heb het gratis drankje niet gekregen..jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dennis
17 janeiro 2021

Goed eten voor een goede prijs en levering prima op tijd.

Chris
17 janeiro 2021

Altijd heerlijk klaargemaakt en goeie service! Wat mij betreft de beste van Purmerend!

Michelle
11 janeiro 2021

Ontzettend snel bezorgd door een vriendelijke meneer en heerlijk gegeten!!

Fam Berkhoff
10 janeiro 2021
Piet Prins
3 janeiro 2020

De maaltijd was zoals altijd weer uitstekend. Het eten kwam wel erg vroeg. We hadden gevraagd 18.45 uur, maar het was er al om 17.05 uur. Veel vroeger eten dus. Het smaakte er niet minder om.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fluit
1 janeiro 2020

Was heerlijk

Fam Berkhoff
28 dezembro 2020
Fam Berkhoff
20 dezembro 2020

Het was weer top!! Ik moet uitkijken dat ik niet verslaafd raak aan jullie roti, heerlijk met de extra saus.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Christa
12 dezembro 2020

Altijd lekker

FH
3 dezembro 2020

Het eten was top en de bezorging was op tijd.

Jeroen
1 dezembro 2020

Weer super lekker, bedankt!

Fam Berkhoff
22 novembro 2020

Jullie hebben jullie zelf overtroffen hoor. Het was weer heerlijk vooral nu dat er extra saus over heen zat. We verheugen ons al weer op de volgende keer

Thea
19 novembro 2020

Het was weer super lekker!

Phirun
16 novembro 2020

Tweede keer besteld . Goed smaak , op tijd bezorgen . Aan te raden .

Fam Berkhoff
10 novembro 2020

Het was weer heerlijk. Wij zouden alleen wat meer saus willen op de roti kipfilet en de roti mix, zodat het wat smeuïger wordt. Wij gaan zeker weer bestellen hoor en dan hopen we dat we wat meer saus krijgen ;-)

Thomas
6 novembro 2020

Altijd perfect zoals het hoort te zijn eerste keer via hun eigen site besteld en mog een gratis drankje uitkiezen 🤨helaas vergeten der bij te stopen denk

Rob Kunnen
28 outubro 2020

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Fam Berkhoff
26 outubro 2020

De roti was weer heerlijk!!!!! We geven het door aan een ieder die het horen wil.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ma
18 outubro 2020

Viel tegen, alles zag er goed uit, maar de smaak was niet echt lekker. Sorry

Sandra
5 outubro 2020

Heerlijk, voor herhaling vatbaar!

Harry
24 setembro 2020

roti speciaal besteld. Heerlijk en erg veel. Veel te veel voor 1 persoon. Bezorger was zelfs kwartier te vroeg

Evy
22 julho 2020

Altijd lekker eten wat met veel liefde gemaakt en bezorgd wordt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Evio
27 junho 2020

Eten is prima maar de bezorgtijd gaat nergens over. Kwart voor zeven besteld en dan om half tien je eten krijgen Is waardeloos. Is niet de 1e x maar wel de laatste x. Reden om hier geen eten meer te bestellen

Rico
16 junho 2020

Zoals altijd van uitstekende kwaliteit. Ricky's gebruikt geen kleur- en smaakstoffen. Snelle bezorging.

Rico
31 maio 2020

Uitstekende kwaliteit. Goed gekruid, niet te veel, precies goed. Geen smaakversterkers.

Els
30 maio 2020

Al verschillende maaltijden besteld bij Ricky's Purmerend en ik kan er alleen maar lovend over zijn. Snelle bezorging, verrukkelijk eten (vers en smakelijk)..... voor herhaling(en) vatbaar!!!

Enrico
18 maio 2020

Uitmuntende kwaliteit. Geen smaakversterkers, alleen kruiden. Vers gemaakt. Voldoende keuze. In één woord: top!

Joyce
16 maio 2020

Het eten bij Ricky’s is altijd heerlijk! Wij zijn vooral fan van de roti vegetarisch en roti kip tandoori. Baka bana is ook erg goed. Halen graag op. Het staat altijd op tijd klaar en de mensen bij Ricky’s zijn altijd erg vriendelijk! Heel fijn dat je nu ook online kunt bestellen. 👍🏼

john
13 maio 2020

Had wel prettig geweest als er op de site had gestaan dat ze gesloten waren en er niet besteld kon worden.Zoals andere dat wel hebben.Zeer slordig.

Goof
6 maio 2020

Het eten was heerlijk de bezorging was 20 minuten eerder dan was opgegeven. We hadden Roti kipfilet pittig en deze was goed lekker warm en meer dan genoeg. de bakka bana mag van ons iets langer gebakken worden maar dat is voor iedereen anders natuurlijk. Voor ons binnenkort weer bestellen dus top.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rudyben
5 maio 2020

De bestelling werd super snel bezorgd, was goed verpakt en smaakte echt heerlijk (en naar meerrrrr). Op naar een volgende keer 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Desi
9 março 2020

Had om half 4 besteld voor een levering van half 6, kwart voor 6 belde ik, de dame zei dat zij het laat binnen kregen en dat het zsm wordt geleverd. 10 voor half 7 kwam de bezorger en die gaf aan dat zij het gewoon laat binnen kregen.. geen excuses of compensatie o.i.d jammer want bestel hier vaak

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dennis
23 janeiro 2020

Altijd goed eten!

P.
30 dezembro 2020

Om 16.15 gebeld hoe lang het zou duren als we op dat moment zouden bestellen omdat wij weg moesten om een bepaalde tijd. 45 minuten werd er gezegd, nou dat was prima dus 16.20 bestelling geplaatst. Om 18.00 was er nog niks dus even gebeld en toen werd er gezegd dat het "nu in de keuken voorbereid werd" en dat ze uitliepen... Bestelling dus geannuleerd want dan zou het voor ons veel te laat komen. Slecht hoor, nu moesten we alsnog haasten en zelf snel iets maken voordat we de deur uit moesten! Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat we ons geld terug hebben.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bob
9 dezembro 2019

Jammer dat er iets fout gegaan was , maar eten was voortreffelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.