Avaliações de Ricky's Purmerend

Avaliações recentes

5.0
Eric
12 fevereiro 2024

Zo als altijd heerlijke rottie. Mix. kipfilet

Björn
30 janeiro 2024

Super!

Peter
26 janeiro 2024

Heel erg lekker...

Murat
23 janeiro 2024

Altijd lekker eten, en een vriendelijke bediening. Graag tot een volgende maaltijd.

Jacqueline
13 dezembro 2023

Echt heel lekker

Jarvis Blom
27 outubro 2023

Helaas was de Roti met lamsvlees weer op. De variant kerrie kip vind ik wat flauw. Wel compleet. De hoeveelheid aardappel is groot en de hoeveelheid kip wat weinig. Kan beter. Voor Roti met lamsvlees heb ik iets meer betaald, omdat deze duurder is dan de kip-variant. Wat jammer is, is dat de eigenaar/bezorger met geen woord er over begint en het verschil voor zichzelf houdt. Ik had zelf bij het online afrekenen al een fooi gegeven. Dit valt mij tegen.

Jorge Patricio
21 outubro 2023

Altijd heerlijke Roti. Op tijd bezorgd. Blijft onze favoriet.

Tommie
19 outubro 2023

Zoals altijd, uitstekend. Erg verzorgd verpakt en jullie gewone bara's staan op eenzame hoogte hier in Purmerend. Beter ken ik eigenlijk niet.

Murat
18 outubro 2023

Lekker eten. Vriendelijke eigenaren. Graag tot een volgende keer.

Peter N
14 outubro 2023

Helaas de laatste 2x geen gratis drankje ontvangen!

Fritschy
1 outubro 2023
Björn
30 agosto 2023

Heel lekker!

W
23 agosto 2023

Eerst is het 45 minuten later dan afgesproken tijd, terwijl je 2 uur van te voren besteld. Hierdoor hebben de kinderen er niet van kunnen eten (gelukkig maar) want uiteindelijk dikke voedsel vergiftiging opgelopen. Jammer, we waren altijd super tevreden over Ricky's.

Igor
11 agosto 2023

Prijs kwaliteit meer dan perfect

Emmie Brouwer
10 agosto 2023

Heerlijk eten en op tijd bezorgd. Voor het eerst maar zeker niet voor het laatst besteld bij jullie

Jj
7 agosto 2023

Teleurstelling Eerder heb ik de beste roti van purmerend hier besteld. Bezorging was 1 uur te vroeg. Niet echt een probleem omdat wij honger had

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Immanuel
23 julho 2023

Eten altijd lekker, bezorger altijd vriendelijk, maar bijna 2 uur wachten op de bestelling kan echt niet….

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

steve
16 julho 2023

Prima, zo als altijd

murat
9 julho 2023

Weer lekker gegeten. Bedankt en tot een volgende keer.

S
3 junho 2023

Heel slecht 4 uur besteld eten zou 1645 er zijn site stond dat ze open waren 1815. Nog geen eten langs gegaan restaurant dicht nummer gebeld meteen voicemail. Wel betaald via ideal. Ik wil mijn geld terug!

Tommie
15 maio 2023

Duurde langer dan 2 uur en een kwartier. Dat nadat we na een uur en 3 kwartier al hadden gebeld. Er was duidelijk iets mis gegaan, kan gebeuren. Uiteindelijk heerlijk gegeten, was top. Van bami wel gevoel dat ie droger (opnieuw magnetron?) was, maar mocht de pret niet drukken. Misschien rijd ik volgende keer zelf even heen en weer ;).

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tommie
4 maio 2023

Woensdag avond half 8 besteld, alsnog 90 minuten wachten. Echter, leip lekker. Bijzonder goede bara, mijn favoriet. Even in de oven oppiepen en genieten. Blijf hier bestellen.

Nooit meer
1 maio 2023

Eerst een computer storing waardoor geen bestellingen bij Ricky’s binnen kwam hier een uur opgewacht toen er een belletje kwam dat ze een storing hadden gehad men ging direct met de bestelling aan de gang deze werd na een uur bezorgd zat net op de fiets om ergens anders een maaltijd weg te halen toen het gebracht werd. Deze was ook nog een keer deels verkeerd er zaten producten in die niet besteld waren waarschijnlijk verwisseld met een andere bestelling

trudy
4 abril 2023

het was echt weer heerlijk

T
10 março 2023
Tsjerk Tigchelaar
5 março 2023

Heerlijk gegeten, duidelijk voor herhaling vatbaar

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Trudy
4 março 2023

Het was heerlijk en warm !!!

Peter N
25 fevereiro 2023

Half uur te vroeg bezorgd.

Angela
2 janeiro 2023

Meestal is de telo altijd lekker, dit keer zat er een hele aparte smaak aan en echt niet lekker! Ik ben er ook goed ziek van geworden, dus ik weet niet wat ze ermee hebben gedaan??

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jacqueline
29 dezembro 2022

Uur levertijd, maar perfect eten.

Murar
20 dezembro 2022

Heerlijk eten, vriendelijke uitbaters. Tot een volgende maaltijd.

Keskin
10 dezembro 2022

Het eten is altijd lekker. Komt warm aan. Dit keer alleen gratis drinken vergeten kan gebeuren.

André
3 dezembro 2022

Het eten was heerlijk en lekker warm. De bezorging was ook op tijd en beleefd.

Sakinem
28 novembro 2022
Björn
21 novembro 2022

Altijd goed! (Alleen deze keer het gratis blikje vergeten)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

José
20 novembro 2022

Roti besteld, was heerlijk. Niks negatiefs op aan te merken! Ik had echter ook twee bakjes Ben en Jerry ijs besteld, wat qua inhoud gehalveerd en al eerder gesmolten leek. In dat opzicht erg teleurstellend.

Bianca
16 novembro 2022
Angel
29 outubro 2022

Telo is echt aan te raden! Veder hebben ze ook lekkere gerechten en snel bezorgd

Maxime Kool
27 outubro 2022

Weer super lekker gegeten & bezorging eerder dan de verwachting die per e-mail was ontvangen. Top!!

Peter N
14 outubro 2022

Helaas 45 minuten te vroeg bezorgd en het blikje frisdrank is niet geleverd. Het eten was heerlijk.

Eric
6 outubro 2022

Rotti mix is top.net als de kerrie kipfilet rotti.

Murat
30 setembro 2022

Bedankt voor de goede service en heerlijk eten.

Charissa Prins
24 setembro 2022

Bezorging was met er met een halfuur, eten was wederom heerlijk!

Panka
4 setembro 2022

Was lekker vooral de Rotie rol

Michael
3 setembro 2022

De Roti was top! De Ben&Jerrys was ontdooit geweest en daarna weer ingevroren. Zag er niet meer eetbaar uit. Er jammer gezien deze €4 (!) kost.

john
29 agosto 2022

Prima zoals altijd. Alleen zou ik graag een broodje sate toegevoegd zien aan het menu.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin
23 agosto 2022
Sandra
19 agosto 2022

Super lekker gegeten :)

Xandra Biesenbeek
9 agosto 2022

Heerlijk zoals altijd.

Ferry Harlaar
1 agosto 2022
Sandra
15 julho 2022

Heerlijk gegeten

Kevin
7 julho 2022

Lekker zoals altijd

Daphne
26 junho 2022
Claudia de Graaff
19 junho 2022

Heerlijk eten, aardige bezorgers, wij zijn elke keer blij met Ricky's:)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kunwar Singh
9 junho 2022

Perfect zoals altijd! Klasse gedaan weer.

Truus Edelenbos
8 junho 2022

Zag er verzorgd uit smaakte voortreffelijk voor herherhaling Vatbaar

Peter
6 junho 2022

Normaal goede ervaring. Echter gisteravond bestelling geplaatst, niets bezorgd gekregen. Gebeld, niet opgenomen. Ben benieuwd naar het excuus?

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Itja
5 junho 2022

Bestelling geplaatst, niets bezorgd gekregen. Gebeld, niet opgenomen. Het is erg lekker eten, jammer. Volgende keer beter

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michael
29 maio 2022

Eten was lekker en genoeg helaas duurde het lang voor het er was maar kan het begrijpen in het wiekent

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kunwar Singh
21 maio 2022

Super lekker gegeten! Goed eten, goede service en extreem lieve mensen!!

Monique
26 abril 2022

Heerlijke gerechten, echt super en lekker warm. . En altijd vriendelijke bezorging.

Sandra
12 abril 2022

Het eten was weer heerlijk

Björn
20 março 2022
Björn
20 fevereiro 2022

Heerlijk!

Murat
10 fevereiro 2022

Wederom lekker gegeten, zelf afgehaald. Leuke vriendelijke gesprek met dhr Rana. Tot een volgende maal graag.

JJ
8 fevereiro 2022
Danielle
6 fevereiro 2022

Echt super lekkere rotti. De bezorging liet wel op zich wachten.zou 19:20 geleverd worden was er pas om 19:50.

john vh einde
30 janeiro 2022

Na eerdere wat negatieve ervaringen9niet voor wat de bezorging betrof) was het gisteren weer zoals het was.

Nat
28 janeiro 2022

Altijd lekker! Altijd vriendelijke bezorger!

Sandra
22 janeiro 2022

Heerlijk gegeten

Rieneke
15 janeiro 2022

Welke bestelling? Ik wacht nog steeds op me bestelling die ik 14 januari heb gedaan en reeds heb betaald. Ik noem dit oplichting.

Hester Jellema
10 janeiro 2022

De vega(n) roti en roti kip plus de telo met pindasaus die we meestal bestellen is altijd heerlijk. De hele familie is altijd erg vriendelijk aan de lijn én aan de deur. Met andere woorden: onze favoriete Roti adres in Purmerend!

Jvdz
9 janeiro 2022
Monique en Marco
9 janeiro 2022

Heerlijke maaltijden! Roti vega en bami kip besteld en beide geweldig lekker en ruim voldoende. Levering word altijd met een glimlach verzorgt en word vooraf duidelijk de tijd vermeld. Gewoon heel goed!!

Björn
7 janeiro 2022

Snelle bezorging en erg lekker!

Robin
3 janeiro 2022

Helaas dit keer een mindere ervaring. Om 17:00 besteld een aangegeven dat wij het om 18:30 wilde hebben. Werden om 18:45 gebeld dat er file was en dat het druk was, waardoor het later was. Wij kregen wel netjes een gratis drankje aangeboden. Eten uiteindelijk om 19:15 ontvangen, maar helaas waren 2 van de 4 gerechten niet warm. Helaas niet zoals we gewend zijn... Hopelijk volgende keer beter.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Murat
23 dezembro 2021

Lekker en eerlijk eten. Bereid en geserveerd door een lief en vriendelijke familie. Home cooked style eten. Heerlijk.

J
18 dezembro 2021

Vega nasi was weer heerlijk 🤩

Michel
17 dezembro 2021

Het was weer heerlijk!!

Sandra
5 dezembro 2021

Weer heerlijk gegeten :)

Nat
4 dezembro 2021

Heeerlijk Heet, supervriendelijk bezorging !

Murat
1 dezembro 2021

Weer lekker gegeten. Bedankt voor service en vriendelijkheid.

Nat
27 novembro 2021

Heerlijk en altijd vriendelijke bezorger!

Frank Vos
25 novembro 2021

Helaas kregen we bakabana in plaats van bara's. verder was het heerlijk

Sandra
25 novembro 2021

Het was weer heerlijk. De kip super mals :)

Roos
22 novembro 2021

Erg smaakvol eten!

Piet Prins
19 novembro 2021

Zoals altijd, was het eten weer erg lekker. De maaltijd werd keurig op tijd bezorgd.

Peek
15 novembro 2021

Heerlijk eten stipt op tyd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra
13 novembro 2021

Was weer erg lekker 👌👍

Irma
31 outubro 2021

Altijd heerlijk eten!! En aardige mensen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra
28 outubro 2021

Heerlijk gegeten en snelle bezorging

gerard
22 outubro 2021

Dacht dat het na vorige 2 keer niet langer kon duren dan twee uur wachten maar het was na nog een keer bellen twee en half uur deze keer wel met excuus maar om kwart voor zes bestellen en na bellen om half negen bezorgen dan is mijn trek over.

Hans
21 outubro 2021

gisteren besteld, maar helaas door een storing van de website was de bestelling niet doorgekomen. Vandaag gebeld en als nog snel geleverd. top service gelukkig.

Hugo
20 outubro 2021

De bestelling was top als altijd. Tot de volgende keer!!

Robin
12 outubro 2021

Erg lang moeten wachten en werden na een uur pas gebeld dat de bami op was... Beetje jammer. Kwaliteit van het eten was wel weer super!

An
1 outubro 2021

Smaakte weer top...

Piet Prins
11 setembro 2021

Stipt op tijd bezorgd, en zoals altijd lekker.

Diego
6 setembro 2021

Lekkerste roti die ik ooit gegeten heb

Victoria
10 agosto 2021

Hearty portions of delicious food. Always great quality and fast delivery.

Sandra
10 agosto 2021

Heerlijk gegeten