Reviews from Ricky's Purmerend

Recent reviews

5.0
Xandra Biesenbeek
9 August 2022

Heerlijk zoals altijd.

Ferry Harlaar
1 August 2022
Sandra
15 July 2022

Heerlijk gegeten

Kevin
7 July 2022

Lekker zoals altijd

Daphne
26 June 2022
Claudia de Graaff
19 June 2022

Heerlijk eten, aardige bezorgers, wij zijn elke keer blij met Ricky's:)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kunwar Singh
9 June 2022

Perfect zoals altijd! Klasse gedaan weer.

Truus Edelenbos
8 June 2022

Zag er verzorgd uit smaakte voortreffelijk voor herherhaling Vatbaar

Peter
6 June 2022

Normaal goede ervaring. Echter gisteravond bestelling geplaatst, niets bezorgd gekregen. Gebeld, niet opgenomen. Ben benieuwd naar het excuus?

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Itja
5 June 2022

Bestelling geplaatst, niets bezorgd gekregen. Gebeld, niet opgenomen. Het is erg lekker eten, jammer. Volgende keer beter

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michael
29 May 2022

Eten was lekker en genoeg helaas duurde het lang voor het er was maar kan het begrijpen in het wiekent

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kunwar Singh
21 May 2022

Super lekker gegeten! Goed eten, goede service en extreem lieve mensen!!

Monique
26 April 2022

Heerlijke gerechten, echt super en lekker warm. . En altijd vriendelijke bezorging.

Sandra
12 April 2022

Het eten was weer heerlijk

Björn
20 March 2022
Björn
20 February 2022

Heerlijk!

Murat
10 February 2022

Wederom lekker gegeten, zelf afgehaald. Leuke vriendelijke gesprek met dhr Rana. Tot een volgende maal graag.

JJ
8 February 2022
Danielle
6 February 2022

Echt super lekkere rotti. De bezorging liet wel op zich wachten.zou 19:20 geleverd worden was er pas om 19:50.

john vh einde
30 January 2022

Na eerdere wat negatieve ervaringen9niet voor wat de bezorging betrof) was het gisteren weer zoals het was.

Nat
28 January 2022

Altijd lekker! Altijd vriendelijke bezorger!

Sandra
22 January 2022

Heerlijk gegeten

Rieneke
15 January 2022

Welke bestelling? Ik wacht nog steeds op me bestelling die ik 14 januari heb gedaan en reeds heb betaald. Ik noem dit oplichting.

Hester Jellema
10 January 2022

De vega(n) roti en roti kip plus de telo met pindasaus die we meestal bestellen is altijd heerlijk. De hele familie is altijd erg vriendelijk aan de lijn én aan de deur. Met andere woorden: onze favoriete Roti adres in Purmerend!

Jvdz
9 January 2022
Monique en Marco
9 January 2022

Heerlijke maaltijden! Roti vega en bami kip besteld en beide geweldig lekker en ruim voldoende. Levering word altijd met een glimlach verzorgt en word vooraf duidelijk de tijd vermeld. Gewoon heel goed!!

Björn
7 January 2022

Snelle bezorging en erg lekker!

Robin
3 January 2022

Helaas dit keer een mindere ervaring. Om 17:00 besteld een aangegeven dat wij het om 18:30 wilde hebben. Werden om 18:45 gebeld dat er file was en dat het druk was, waardoor het later was. Wij kregen wel netjes een gratis drankje aangeboden. Eten uiteindelijk om 19:15 ontvangen, maar helaas waren 2 van de 4 gerechten niet warm. Helaas niet zoals we gewend zijn... Hopelijk volgende keer beter.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Murat
23 December 2021

Lekker en eerlijk eten. Bereid en geserveerd door een lief en vriendelijke familie. Home cooked style eten. Heerlijk.

J
18 December 2021

Vega nasi was weer heerlijk 🤩

Michel
17 December 2021

Het was weer heerlijk!!

Sandra
5 December 2021

Weer heerlijk gegeten :)

Nat
4 December 2021

Heeerlijk Heet, supervriendelijk bezorging !

Murat
1 December 2021

Weer lekker gegeten. Bedankt voor service en vriendelijkheid.

Nat
27 November 2021

Heerlijk en altijd vriendelijke bezorger!

Frank Vos
25 November 2021

Helaas kregen we bakabana in plaats van bara's. verder was het heerlijk

Sandra
25 November 2021

Het was weer heerlijk. De kip super mals :)

Roos
22 November 2021

Erg smaakvol eten!

Piet Prins
19 November 2021

Zoals altijd, was het eten weer erg lekker. De maaltijd werd keurig op tijd bezorgd.

Peek
15 November 2021

Heerlijk eten stipt op tyd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
13 November 2021

Was weer erg lekker 👌👍

Irma
31 October 2021

Altijd heerlijk eten!! En aardige mensen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
28 October 2021

Heerlijk gegeten en snelle bezorging

gerard
22 October 2021

Dacht dat het na vorige 2 keer niet langer kon duren dan twee uur wachten maar het was na nog een keer bellen twee en half uur deze keer wel met excuus maar om kwart voor zes bestellen en na bellen om half negen bezorgen dan is mijn trek over.

Hans
21 October 2021

gisteren besteld, maar helaas door een storing van de website was de bestelling niet doorgekomen. Vandaag gebeld en als nog snel geleverd. top service gelukkig.

Hugo
20 October 2021

De bestelling was top als altijd. Tot de volgende keer!!

Robin
12 October 2021

Erg lang moeten wachten en werden na een uur pas gebeld dat de bami op was... Beetje jammer. Kwaliteit van het eten was wel weer super!

An
1 October 2021

Smaakte weer top...

Piet Prins
11 September 2021

Stipt op tijd bezorgd, en zoals altijd lekker.

Diego
6 September 2021

Lekkerste roti die ik ooit gegeten heb

Victoria
10 August 2021

Hearty portions of delicious food. Always great quality and fast delivery.

Sandra
10 August 2021

Heerlijk gegeten

Liam
30 July 2021

Toppie hoor, alleen jammer vd baka bana wilde die graag proberen. 😉

Sandra
30 July 2021

Heerlijk gegeten.

Judith de Ridder
26 July 2021

Heerlijke vegetarische maaltijd en vriendelijke dame!

Viktoria
16 July 2021

Do yummy! Delicious food and fast delivery!

Michiel
1 July 2021

Bij bestelling leek het 45 minuten te duren, na bestelling een uur. Na een uur werd ik echter gebeld dat ik het zelf moest komen halen indien ik niet nog een uur wilde wachten.

Fritschy
27 June 2021
Fritschy
20 June 2021
Corrie Klok
19 June 2021

Snelle levering, heerlijke rit kerrie

Gosia
19 June 2021

Weer heerlijk gegeten. Saoto soep was heerlijk. Alles was op de goede temperatuur en nietjes verpakt. Bezorger (zoals altijd) was vriendelijk. Wij hebben genoten van een heerlijke maaltijd.

L.
10 June 2021
Dennis
7 June 2021

Lekker eten en snel geleverd!

Cor
7 June 2021
Sanne Rep
24 May 2021

Eten was erg lekker! Maar dit was de 2e keer op rij dat wij ruim 1,5 uur hebben zitten wachten. Nu zelfs 2 uur. Telefonisch te horen krijgen dat je bent vergeten en aan de deur een verhaal over 2 uur wachttijd op bijzondere dagen. Het eten is heerlijk maar service krijgt een ruime onvoldoende helaas. Voor ons een reden om niet meer te bestellen.

Michel
22 May 2021

Het was weer heerlijk, gewoon TOP!!!

Rob
12 May 2021

Heerlijk gegeten!

Irma Spruit
10 May 2021

Altijd lekker! En aardige mensen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Murat
1 May 2021

Heerlijk, eerlijk. Vriendelijke en aardige bezorging.

Monique
17 April 2021

Wat was het weer een heerlijke culinaire verrassing van Ricky’s. We bestellen vaker en het is elke keer een feestje. Levering en service zijn gewoon heel goed!

Marco
11 April 2021

Heerlijke roti en vegetarische bami! Snelle bezorging, vriendelijke man en het eten smaakt ook nog eens lekker! Het blijft onze favoriet voor Surinaams eten.

Laura
8 April 2021

Voor de 2e week op rij genoten van de heerlijke saoto soep! Ik ben fan.

Prins
3 April 2021

Prima eten en stipt op tijd

L.
30 March 2021
Anoniem
29 March 2021

Heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joyann
28 March 2021

Voor de eerste keer bij Rickys besteld! Roti kip! Het was heeerlijk! Ik ga hier zeker vaker bestellen!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Murat
27 March 2021

Het was weer heerlijk, goede kwaliteit en (h)eerlijk eten. Vriendelijke bezorger, praatje gemaakt met meneer. Bedankt maar weer!

Fam Berkhoff
24 March 2021

Wij waren altijd heel tevreden, helaas de gisteren minder. Wij hadden om 18.00 uur besteld om 19.40 uur hadden wij nog onze bestelling niet. We hebben toen gebeld, onze bestelling was nog niet eens weg. Om 20.15 uur kregen wij onze bestelling. Ik had in mijn bestelling gevraagd om extra saus bij de roti, helaas was daar ook geen gehoor aangegeven, waardoor ik de smaak minder vind. Heel jammer, ik hoop toch dat het de volgende keer weer als van ouds zal zijn.

Nicole
20 March 2021

Om 18.00 uur online besteld zou om 19.00 uur komen na 2x bellen pas om 19.40 gekomen.

Robin
8 March 2021

Altijd goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
6 March 2021

Zoals altijd op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!

Marieke
27 February 2021

Helemaal top! Echt heerlijk gegeten

evy
16 February 2021

altijd lekker en vers eten

Dennis
10 February 2021

Altijd weer lekker en bezorging volgens opgegeven tijd.

Nancy
7 February 2021

Wederom heerlijk gegeten en vriendelijke mensen aan de telefoon en aan de deur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M van dam
5 February 2021
gerard
21 January 2021

Zoals altijd lekker en vriendelijke bezorging

MG
20 January 2021

Geweldige service en lekker eten. Wij hebben nu voor de tweede maal een bestellen geplaatst. Veel keuze en een vriendelijke bezorger.

Deasy
17 January 2021

De bestelling werd na 1,5 uur bezorgd. Wellicht hebben ze het druk vandaag. Ik heb het gratis drankje niet gekregen..jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dennis
17 January 2021

Goed eten voor een goede prijs en levering prima op tijd.

Chris
17 January 2021

Altijd heerlijk klaargemaakt en goeie service! Wat mij betreft de beste van Purmerend!

Michelle
11 January 2021

Ontzettend snel bezorgd door een vriendelijke meneer en heerlijk gegeten!!

Fam Berkhoff
10 January 2021
Piet Prins
3 January 2020

De maaltijd was zoals altijd weer uitstekend. Het eten kwam wel erg vroeg. We hadden gevraagd 18.45 uur, maar het was er al om 17.05 uur. Veel vroeger eten dus. Het smaakte er niet minder om.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fluit
1 January 2020

Was heerlijk

Fam Berkhoff
28 December 2020
Fam Berkhoff
20 December 2020

Het was weer top!! Ik moet uitkijken dat ik niet verslaafd raak aan jullie roti, heerlijk met de extra saus.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Christa
12 December 2020

Altijd lekker

FH
3 December 2020

Het eten was top en de bezorging was op tijd.

Jeroen
1 December 2020

Weer super lekker, bedankt!

Fam Berkhoff
22 November 2020

Jullie hebben jullie zelf overtroffen hoor. Het was weer heerlijk vooral nu dat er extra saus over heen zat. We verheugen ons al weer op de volgende keer

Thea
19 November 2020

Het was weer super lekker!

Phirun
16 November 2020

Tweede keer besteld . Goed smaak , op tijd bezorgen . Aan te raden .

Fam Berkhoff
10 November 2020

Het was weer heerlijk. Wij zouden alleen wat meer saus willen op de roti kipfilet en de roti mix, zodat het wat smeuïger wordt. Wij gaan zeker weer bestellen hoor en dan hopen we dat we wat meer saus krijgen ;-)

Thomas
6 November 2020

Altijd perfect zoals het hoort te zijn eerste keer via hun eigen site besteld en mog een gratis drankje uitkiezen 🤨helaas vergeten der bij te stopen denk

Rob Kunnen
28 October 2020

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Fam Berkhoff
26 October 2020

De roti was weer heerlijk!!!!! We geven het door aan een ieder die het horen wil.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ma
18 October 2020

Viel tegen, alles zag er goed uit, maar de smaak was niet echt lekker. Sorry

Sandra
5 October 2020

Heerlijk, voor herhaling vatbaar!

Harry
24 September 2020

roti speciaal besteld. Heerlijk en erg veel. Veel te veel voor 1 persoon. Bezorger was zelfs kwartier te vroeg

Evy
22 July 2020

Altijd lekker eten wat met veel liefde gemaakt en bezorgd wordt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Evio
27 June 2020

Eten is prima maar de bezorgtijd gaat nergens over. Kwart voor zeven besteld en dan om half tien je eten krijgen Is waardeloos. Is niet de 1e x maar wel de laatste x. Reden om hier geen eten meer te bestellen

Rico
16 June 2020

Zoals altijd van uitstekende kwaliteit. Ricky's gebruikt geen kleur- en smaakstoffen. Snelle bezorging.

Rico
31 May 2020

Uitstekende kwaliteit. Goed gekruid, niet te veel, precies goed. Geen smaakversterkers.

Els
30 May 2020

Al verschillende maaltijden besteld bij Ricky's Purmerend en ik kan er alleen maar lovend over zijn. Snelle bezorging, verrukkelijk eten (vers en smakelijk)..... voor herhaling(en) vatbaar!!!

Enrico
18 May 2020

Uitmuntende kwaliteit. Geen smaakversterkers, alleen kruiden. Vers gemaakt. Voldoende keuze. In één woord: top!

Joyce
16 May 2020

Het eten bij Ricky’s is altijd heerlijk! Wij zijn vooral fan van de roti vegetarisch en roti kip tandoori. Baka bana is ook erg goed. Halen graag op. Het staat altijd op tijd klaar en de mensen bij Ricky’s zijn altijd erg vriendelijk! Heel fijn dat je nu ook online kunt bestellen. 👍🏼

john
13 May 2020

Had wel prettig geweest als er op de site had gestaan dat ze gesloten waren en er niet besteld kon worden.Zoals andere dat wel hebben.Zeer slordig.

Goof
6 May 2020

Het eten was heerlijk de bezorging was 20 minuten eerder dan was opgegeven. We hadden Roti kipfilet pittig en deze was goed lekker warm en meer dan genoeg. de bakka bana mag van ons iets langer gebakken worden maar dat is voor iedereen anders natuurlijk. Voor ons binnenkort weer bestellen dus top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rudyben
5 May 2020

De bestelling werd super snel bezorgd, was goed verpakt en smaakte echt heerlijk (en naar meerrrrr). Op naar een volgende keer 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Desi
9 March 2020

Had om half 4 besteld voor een levering van half 6, kwart voor 6 belde ik, de dame zei dat zij het laat binnen kregen en dat het zsm wordt geleverd. 10 voor half 7 kwam de bezorger en die gaf aan dat zij het gewoon laat binnen kregen.. geen excuses of compensatie o.i.d jammer want bestel hier vaak

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dennis
23 January 2020

Altijd goed eten!

P.
30 December 2020

Om 16.15 gebeld hoe lang het zou duren als we op dat moment zouden bestellen omdat wij weg moesten om een bepaalde tijd. 45 minuten werd er gezegd, nou dat was prima dus 16.20 bestelling geplaatst. Om 18.00 was er nog niks dus even gebeld en toen werd er gezegd dat het "nu in de keuken voorbereid werd" en dat ze uitliepen... Bestelling dus geannuleerd want dan zou het voor ons veel te laat komen. Slecht hoor, nu moesten we alsnog haasten en zelf snel iets maken voordat we de deur uit moesten! Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat we ons geld terug hebben.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bob
9 December 2019

Jammer dat er iets fout gegaan was , maar eten was voortreffelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.