Bewertungen von Ricky's Purmerend

Neue Beurteilungen

5.0
Xandra Biesenbeek
9 August 2022

Heerlijk zoals altijd.

Ferry Harlaar
1 August 2022
Sandra
15 Juli 2022

Heerlijk gegeten

Kevin
7 Juli 2022

Lekker zoals altijd

Daphne
26 Juni 2022
Claudia de Graaff
19 Juni 2022

Heerlijk eten, aardige bezorgers, wij zijn elke keer blij met Ricky's:)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Kunwar Singh
9 Juni 2022

Perfect zoals altijd! Klasse gedaan weer.

Truus Edelenbos
8 Juni 2022

Zag er verzorgd uit smaakte voortreffelijk voor herherhaling Vatbaar

Peter
6 Juni 2022

Normaal goede ervaring. Echter gisteravond bestelling geplaatst, niets bezorgd gekregen. Gebeld, niet opgenomen. Ben benieuwd naar het excuus?

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Itja
5 Juni 2022

Bestelling geplaatst, niets bezorgd gekregen. Gebeld, niet opgenomen. Het is erg lekker eten, jammer. Volgende keer beter

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Michael
29 Mai 2022

Eten was lekker en genoeg helaas duurde het lang voor het er was maar kan het begrijpen in het wiekent

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Kunwar Singh
21 Mai 2022

Super lekker gegeten! Goed eten, goede service en extreem lieve mensen!!

Monique
26 April 2022

Heerlijke gerechten, echt super en lekker warm. . En altijd vriendelijke bezorging.

Sandra
12 April 2022

Het eten was weer heerlijk

Björn
20 März 2022
Björn
20 Februar 2022

Heerlijk!

Murat
10 Februar 2022

Wederom lekker gegeten, zelf afgehaald. Leuke vriendelijke gesprek met dhr Rana. Tot een volgende maal graag.

JJ
8 Februar 2022
Danielle
6 Februar 2022

Echt super lekkere rotti. De bezorging liet wel op zich wachten.zou 19:20 geleverd worden was er pas om 19:50.

john vh einde
30 Januar 2022

Na eerdere wat negatieve ervaringen9niet voor wat de bezorging betrof) was het gisteren weer zoals het was.

Nat
28 Januar 2022

Altijd lekker! Altijd vriendelijke bezorger!

Sandra
22 Januar 2022

Heerlijk gegeten

Rieneke
15 Januar 2022

Welke bestelling? Ik wacht nog steeds op me bestelling die ik 14 januari heb gedaan en reeds heb betaald. Ik noem dit oplichting.

Hester Jellema
10 Januar 2022

De vega(n) roti en roti kip plus de telo met pindasaus die we meestal bestellen is altijd heerlijk. De hele familie is altijd erg vriendelijk aan de lijn én aan de deur. Met andere woorden: onze favoriete Roti adres in Purmerend!

Jvdz
9 Januar 2022
Monique en Marco
9 Januar 2022

Heerlijke maaltijden! Roti vega en bami kip besteld en beide geweldig lekker en ruim voldoende. Levering word altijd met een glimlach verzorgt en word vooraf duidelijk de tijd vermeld. Gewoon heel goed!!

Björn
7 Januar 2022

Snelle bezorging en erg lekker!

Robin
3 Januar 2022

Helaas dit keer een mindere ervaring. Om 17:00 besteld een aangegeven dat wij het om 18:30 wilde hebben. Werden om 18:45 gebeld dat er file was en dat het druk was, waardoor het later was. Wij kregen wel netjes een gratis drankje aangeboden. Eten uiteindelijk om 19:15 ontvangen, maar helaas waren 2 van de 4 gerechten niet warm. Helaas niet zoals we gewend zijn... Hopelijk volgende keer beter.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Murat
23 Dezember 2021

Lekker en eerlijk eten. Bereid en geserveerd door een lief en vriendelijke familie. Home cooked style eten. Heerlijk.

J
18 Dezember 2021

Vega nasi was weer heerlijk 🤩

Michel
17 Dezember 2021

Het was weer heerlijk!!

Sandra
5 Dezember 2021

Weer heerlijk gegeten :)

Nat
4 Dezember 2021

Heeerlijk Heet, supervriendelijk bezorging !

Murat
1 Dezember 2021

Weer lekker gegeten. Bedankt voor service en vriendelijkheid.

Nat
27 November 2021

Heerlijk en altijd vriendelijke bezorger!

Frank Vos
25 November 2021

Helaas kregen we bakabana in plaats van bara's. verder was het heerlijk

Sandra
25 November 2021

Het was weer heerlijk. De kip super mals :)

Roos
22 November 2021

Erg smaakvol eten!

Piet Prins
19 November 2021

Zoals altijd, was het eten weer erg lekker. De maaltijd werd keurig op tijd bezorgd.

Peek
15 November 2021

Heerlijk eten stipt op tyd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Sandra
13 November 2021

Was weer erg lekker 👌👍

Irma
31 Oktober 2021

Altijd heerlijk eten!! En aardige mensen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Sandra
28 Oktober 2021

Heerlijk gegeten en snelle bezorging

gerard
22 Oktober 2021

Dacht dat het na vorige 2 keer niet langer kon duren dan twee uur wachten maar het was na nog een keer bellen twee en half uur deze keer wel met excuus maar om kwart voor zes bestellen en na bellen om half negen bezorgen dan is mijn trek over.

Hans
21 Oktober 2021

gisteren besteld, maar helaas door een storing van de website was de bestelling niet doorgekomen. Vandaag gebeld en als nog snel geleverd. top service gelukkig.

Hugo
20 Oktober 2021

De bestelling was top als altijd. Tot de volgende keer!!

Robin
12 Oktober 2021

Erg lang moeten wachten en werden na een uur pas gebeld dat de bami op was... Beetje jammer. Kwaliteit van het eten was wel weer super!

An
1 Oktober 2021

Smaakte weer top...

Piet Prins
11 September 2021

Stipt op tijd bezorgd, en zoals altijd lekker.

Diego
6 September 2021

Lekkerste roti die ik ooit gegeten heb

Victoria
10 August 2021

Hearty portions of delicious food. Always great quality and fast delivery.

Sandra
10 August 2021

Heerlijk gegeten

Liam
30 Juli 2021

Toppie hoor, alleen jammer vd baka bana wilde die graag proberen. 😉

Sandra
30 Juli 2021

Heerlijk gegeten.

Judith de Ridder
26 Juli 2021

Heerlijke vegetarische maaltijd en vriendelijke dame!

Viktoria
16 Juli 2021

Do yummy! Delicious food and fast delivery!

Michiel
1 Juli 2021

Bij bestelling leek het 45 minuten te duren, na bestelling een uur. Na een uur werd ik echter gebeld dat ik het zelf moest komen halen indien ik niet nog een uur wilde wachten.

Fritschy
27 Juni 2021
Fritschy
20 Juni 2021
Corrie Klok
19 Juni 2021

Snelle levering, heerlijke rit kerrie

Gosia
19 Juni 2021

Weer heerlijk gegeten. Saoto soep was heerlijk. Alles was op de goede temperatuur en nietjes verpakt. Bezorger (zoals altijd) was vriendelijk. Wij hebben genoten van een heerlijke maaltijd.

L.
10 Juni 2021
Dennis
7 Juni 2021

Lekker eten en snel geleverd!

Cor
7 Juni 2021
Sanne Rep
24 Mai 2021

Eten was erg lekker! Maar dit was de 2e keer op rij dat wij ruim 1,5 uur hebben zitten wachten. Nu zelfs 2 uur. Telefonisch te horen krijgen dat je bent vergeten en aan de deur een verhaal over 2 uur wachttijd op bijzondere dagen. Het eten is heerlijk maar service krijgt een ruime onvoldoende helaas. Voor ons een reden om niet meer te bestellen.

Michel
22 Mai 2021

Het was weer heerlijk, gewoon TOP!!!

Rob
12 Mai 2021

Heerlijk gegeten!

Irma Spruit
10 Mai 2021

Altijd lekker! En aardige mensen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Murat
1 Mai 2021

Heerlijk, eerlijk. Vriendelijke en aardige bezorging.

Monique
17 April 2021

Wat was het weer een heerlijke culinaire verrassing van Ricky’s. We bestellen vaker en het is elke keer een feestje. Levering en service zijn gewoon heel goed!

Marco
11 April 2021

Heerlijke roti en vegetarische bami! Snelle bezorging, vriendelijke man en het eten smaakt ook nog eens lekker! Het blijft onze favoriet voor Surinaams eten.

Laura
8 April 2021

Voor de 2e week op rij genoten van de heerlijke saoto soep! Ik ben fan.

Prins
3 April 2021

Prima eten en stipt op tijd

L.
30 März 2021
Anoniem
29 März 2021

Heerlijk gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Joyann
28 März 2021

Voor de eerste keer bij Rickys besteld! Roti kip! Het was heeerlijk! Ik ga hier zeker vaker bestellen!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Murat
27 März 2021

Het was weer heerlijk, goede kwaliteit en (h)eerlijk eten. Vriendelijke bezorger, praatje gemaakt met meneer. Bedankt maar weer!

Fam Berkhoff
24 März 2021

Wij waren altijd heel tevreden, helaas de gisteren minder. Wij hadden om 18.00 uur besteld om 19.40 uur hadden wij nog onze bestelling niet. We hebben toen gebeld, onze bestelling was nog niet eens weg. Om 20.15 uur kregen wij onze bestelling. Ik had in mijn bestelling gevraagd om extra saus bij de roti, helaas was daar ook geen gehoor aangegeven, waardoor ik de smaak minder vind. Heel jammer, ik hoop toch dat het de volgende keer weer als van ouds zal zijn.

Nicole
20 März 2021

Om 18.00 uur online besteld zou om 19.00 uur komen na 2x bellen pas om 19.40 gekomen.

Robin
8 März 2021

Altijd goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Peter
6 März 2021

Zoals altijd op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!

Marieke
27 Februar 2021

Helemaal top! Echt heerlijk gegeten

evy
16 Februar 2021

altijd lekker en vers eten

Dennis
10 Februar 2021

Altijd weer lekker en bezorging volgens opgegeven tijd.

Nancy
7 Februar 2021

Wederom heerlijk gegeten en vriendelijke mensen aan de telefoon en aan de deur.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

M van dam
5 Februar 2021
gerard
21 Januar 2021

Zoals altijd lekker en vriendelijke bezorging

MG
20 Januar 2021

Geweldige service en lekker eten. Wij hebben nu voor de tweede maal een bestellen geplaatst. Veel keuze en een vriendelijke bezorger.

Deasy
17 Januar 2021

De bestelling werd na 1,5 uur bezorgd. Wellicht hebben ze het druk vandaag. Ik heb het gratis drankje niet gekregen..jammer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Dennis
17 Januar 2021

Goed eten voor een goede prijs en levering prima op tijd.

Chris
17 Januar 2021

Altijd heerlijk klaargemaakt en goeie service! Wat mij betreft de beste van Purmerend!

Michelle
11 Januar 2021

Ontzettend snel bezorgd door een vriendelijke meneer en heerlijk gegeten!!

Fam Berkhoff
10 Januar 2021
Piet Prins
3 Januar 2020

De maaltijd was zoals altijd weer uitstekend. Het eten kwam wel erg vroeg. We hadden gevraagd 18.45 uur, maar het was er al om 17.05 uur. Veel vroeger eten dus. Het smaakte er niet minder om.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Fluit
1 Januar 2020

Was heerlijk

Fam Berkhoff
28 Dezember 2020
Fam Berkhoff
20 Dezember 2020

Het was weer top!! Ik moet uitkijken dat ik niet verslaafd raak aan jullie roti, heerlijk met de extra saus.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Christa
12 Dezember 2020

Altijd lekker

FH
3 Dezember 2020

Het eten was top en de bezorging was op tijd.

Jeroen
1 Dezember 2020

Weer super lekker, bedankt!

Fam Berkhoff
22 November 2020

Jullie hebben jullie zelf overtroffen hoor. Het was weer heerlijk vooral nu dat er extra saus over heen zat. We verheugen ons al weer op de volgende keer

Thea
19 November 2020

Het was weer super lekker!

Phirun
16 November 2020

Tweede keer besteld . Goed smaak , op tijd bezorgen . Aan te raden .

Fam Berkhoff
10 November 2020

Het was weer heerlijk. Wij zouden alleen wat meer saus willen op de roti kipfilet en de roti mix, zodat het wat smeuïger wordt. Wij gaan zeker weer bestellen hoor en dan hopen we dat we wat meer saus krijgen ;-)

Thomas
6 November 2020

Altijd perfect zoals het hoort te zijn eerste keer via hun eigen site besteld en mog een gratis drankje uitkiezen 🤨helaas vergeten der bij te stopen denk

Rob Kunnen
28 Oktober 2020

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Fam Berkhoff
26 Oktober 2020

De roti was weer heerlijk!!!!! We geven het door aan een ieder die het horen wil.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Ma
18 Oktober 2020

Viel tegen, alles zag er goed uit, maar de smaak was niet echt lekker. Sorry

Sandra
5 Oktober 2020

Heerlijk, voor herhaling vatbaar!

Harry
24 September 2020

roti speciaal besteld. Heerlijk en erg veel. Veel te veel voor 1 persoon. Bezorger was zelfs kwartier te vroeg

Evy
22 Juli 2020

Altijd lekker eten wat met veel liefde gemaakt en bezorgd wordt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Evio
27 Juni 2020

Eten is prima maar de bezorgtijd gaat nergens over. Kwart voor zeven besteld en dan om half tien je eten krijgen Is waardeloos. Is niet de 1e x maar wel de laatste x. Reden om hier geen eten meer te bestellen

Rico
16 Juni 2020

Zoals altijd van uitstekende kwaliteit. Ricky's gebruikt geen kleur- en smaakstoffen. Snelle bezorging.

Rico
31 Mai 2020

Uitstekende kwaliteit. Goed gekruid, niet te veel, precies goed. Geen smaakversterkers.

Els
30 Mai 2020

Al verschillende maaltijden besteld bij Ricky's Purmerend en ik kan er alleen maar lovend over zijn. Snelle bezorging, verrukkelijk eten (vers en smakelijk)..... voor herhaling(en) vatbaar!!!

Enrico
18 Mai 2020

Uitmuntende kwaliteit. Geen smaakversterkers, alleen kruiden. Vers gemaakt. Voldoende keuze. In één woord: top!

Joyce
16 Mai 2020

Het eten bij Ricky’s is altijd heerlijk! Wij zijn vooral fan van de roti vegetarisch en roti kip tandoori. Baka bana is ook erg goed. Halen graag op. Het staat altijd op tijd klaar en de mensen bij Ricky’s zijn altijd erg vriendelijk! Heel fijn dat je nu ook online kunt bestellen. 👍🏼

john
13 Mai 2020

Had wel prettig geweest als er op de site had gestaan dat ze gesloten waren en er niet besteld kon worden.Zoals andere dat wel hebben.Zeer slordig.

Goof
6 Mai 2020

Het eten was heerlijk de bezorging was 20 minuten eerder dan was opgegeven. We hadden Roti kipfilet pittig en deze was goed lekker warm en meer dan genoeg. de bakka bana mag van ons iets langer gebakken worden maar dat is voor iedereen anders natuurlijk. Voor ons binnenkort weer bestellen dus top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Rudyben
5 Mai 2020

De bestelling werd super snel bezorgd, was goed verpakt en smaakte echt heerlijk (en naar meerrrrr). Op naar een volgende keer 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Desi
9 März 2020

Had om half 4 besteld voor een levering van half 6, kwart voor 6 belde ik, de dame zei dat zij het laat binnen kregen en dat het zsm wordt geleverd. 10 voor half 7 kwam de bezorger en die gaf aan dat zij het gewoon laat binnen kregen.. geen excuses of compensatie o.i.d jammer want bestel hier vaak

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Dennis
23 Januar 2020

Altijd goed eten!

P.
30 Dezember 2020

Om 16.15 gebeld hoe lang het zou duren als we op dat moment zouden bestellen omdat wij weg moesten om een bepaalde tijd. 45 minuten werd er gezegd, nou dat was prima dus 16.20 bestelling geplaatst. Om 18.00 was er nog niks dus even gebeld en toen werd er gezegd dat het "nu in de keuken voorbereid werd" en dat ze uitliepen... Bestelling dus geannuleerd want dan zou het voor ons veel te laat komen. Slecht hoor, nu moesten we alsnog haasten en zelf snel iets maken voordat we de deur uit moesten! Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat we ons geld terug hebben.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Bob
9 Dezember 2019

Jammer dat er iets fout gegaan was , maar eten was voortreffelijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.