Beoordelingen van Ricky's Purmerend

Recente recensies van Ricky's Purmerend

4 sterren na 13 reviews

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima maar de bezorgtijd gaat nergens over. Kwart voor zeven besteld en dan om half tien je eten krijgen Is waardeloos. Is niet de 1e x maar wel de laatste x. Reden om hier geen eten meer te bestellen

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd van uitstekende kwaliteit. Ricky's gebruikt geen kleur- en smaakstoffen. Snelle bezorging.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit. Goed gekruid, niet te veel, precies goed. Geen smaakversterkers.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al verschillende maaltijden besteld bij Ricky's Purmerend en ik kan er alleen maar lovend over zijn. Snelle bezorging, verrukkelijk eten (vers en smakelijk)..... voor herhaling(en) vatbaar!!!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitmuntende kwaliteit. Geen smaakversterkers, alleen kruiden. Vers gemaakt. Voldoende keuze. In één woord: top!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten bij Ricky’s is altijd heerlijk! Wij zijn vooral fan van de roti vegetarisch en roti kip tandoori. Baka bana is ook erg goed. Halen graag op. Het staat altijd op tijd klaar en de mensen bij Ricky’s zijn altijd erg vriendelijk! Heel fijn dat je nu ook online kunt bestellen. 👍🏼

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had wel prettig geweest als er op de site had gestaan dat ze gesloten waren en er niet besteld kon worden.Zoals andere dat wel hebben.Zeer slordig.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk de bezorging was 20 minuten eerder dan was opgegeven. We hadden Roti kipfilet pittig en deze was goed lekker warm en meer dan genoeg. de bakka bana mag van ons iets langer gebakken worden maar dat is voor iedereen anders natuurlijk. Voor ons binnenkort weer bestellen dus top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd super snel bezorgd, was goed verpakt en smaakte echt heerlijk (en naar meerrrrr). Op naar een volgende keer 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had om half 4 besteld voor een levering van half 6, kwart voor 6 belde ik, de dame zei dat zij het laat binnen kregen en dat het zsm wordt geleverd. 10 voor half 7 kwam de bezorger en die gaf aan dat zij het gewoon laat binnen kregen.. geen excuses of compensatie o.i.d jammer want bestel hier vaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 16.15 gebeld hoe lang het zou duren als we op dat moment zouden bestellen omdat wij weg moesten om een bepaalde tijd. 45 minuten werd er gezegd, nou dat was prima dus 16.20 bestelling geplaatst. Om 18.00 was er nog niks dus even gebeld en toen werd er gezegd dat het "nu in de keuken voorbereid werd" en dat ze uitliepen... Bestelling dus geannuleerd want dan zou het voor ons veel te laat komen. Slecht hoor, nu moesten we alsnog haasten en zelf snel iets maken voordat we de deur uit moesten! Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat we ons geld terug hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er iets fout gegaan was , maar eten was voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.