Beoordelingen van Ricky's Purmerend

Recente recensies van Ricky's Purmerend

5 sterren na 55 reviews

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het weer een heerlijke culinaire verrassing van Ricky’s. We bestellen vaker en het is elke keer een feestje. Levering en service zijn gewoon heel goed!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti en vegetarische bami! Snelle bezorging, vriendelijke man en het eten smaakt ook nog eens lekker! Het blijft onze favoriet voor Surinaams eten.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e week op rij genoten van de heerlijke saoto soep! Ik ben fan.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en stipt op tijd

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer bij Rickys besteld! Roti kip! Het was heeerlijk! Ik ga hier zeker vaker bestellen!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, goede kwaliteit en (h)eerlijk eten. Vriendelijke bezorger, praatje gemaakt met meneer. Bedankt maar weer!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren altijd heel tevreden, helaas de gisteren minder. Wij hadden om 18.00 uur besteld om 19.40 uur hadden wij nog onze bestelling niet. We hebben toen gebeld, onze bestelling was nog niet eens weg. Om 20.15 uur kregen wij onze bestelling. Ik had in mijn bestelling gevraagd om extra saus bij de roti, helaas was daar ook geen gehoor aangegeven, waardoor ik de smaak minder vind. Heel jammer, ik hoop toch dat het de volgende keer weer als van ouds zal zijn.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18.00 uur online besteld zou om 19.00 uur komen na 2x bellen pas om 19.40 gekomen.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Echt heerlijk gegeten

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker en vers eten

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer lekker en bezorging volgens opgegeven tijd.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten en vriendelijke mensen aan de telefoon en aan de deur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker en vriendelijke bezorging

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service en lekker eten. Wij hebben nu voor de tweede maal een bestellen geplaatst. Veel keuze en een vriendelijke bezorger.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd na 1,5 uur bezorgd. Wellicht hebben ze het druk vandaag. Ik heb het gratis drankje niet gekregen..jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten voor een goede prijs en levering prima op tijd.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk klaargemaakt en goeie service! Wat mij betreft de beste van Purmerend!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend snel bezorgd door een vriendelijke meneer en heerlijk gegeten!!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was zoals altijd weer uitstekend. Het eten kwam wel erg vroeg. We hadden gevraagd 18.45 uur, maar het was er al om 17.05 uur. Veel vroeger eten dus. Het smaakte er niet minder om.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!! Ik moet uitkijken dat ik niet verslaafd raak aan jullie roti, heerlijk met de extra saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top en de bezorging was op tijd.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker, bedankt!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie hebben jullie zelf overtroffen hoor. Het was weer heerlijk vooral nu dat er extra saus over heen zat. We verheugen ons al weer op de volgende keer

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer besteld . Goed smaak , op tijd bezorgen . Aan te raden .

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Wij zouden alleen wat meer saus willen op de roti kipfilet en de roti mix, zodat het wat smeuïger wordt. Wij gaan zeker weer bestellen hoor en dan hopen we dat we wat meer saus krijgen ;-)

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect zoals het hoort te zijn eerste keer via hun eigen site besteld en mog een gratis drankje uitkiezen 🤨helaas vergeten der bij te stopen denk

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was weer heerlijk!!!!! We geven het door aan een ieder die het horen wil.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel tegen, alles zag er goed uit, maar de smaak was niet echt lekker. Sorry

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, voor herhaling vatbaar!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

roti speciaal besteld. Heerlijk en erg veel. Veel te veel voor 1 persoon. Bezorger was zelfs kwartier te vroeg

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten wat met veel liefde gemaakt en bezorgd wordt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima maar de bezorgtijd gaat nergens over. Kwart voor zeven besteld en dan om half tien je eten krijgen Is waardeloos. Is niet de 1e x maar wel de laatste x. Reden om hier geen eten meer te bestellen

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd van uitstekende kwaliteit. Ricky's gebruikt geen kleur- en smaakstoffen. Snelle bezorging.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit. Goed gekruid, niet te veel, precies goed. Geen smaakversterkers.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al verschillende maaltijden besteld bij Ricky's Purmerend en ik kan er alleen maar lovend over zijn. Snelle bezorging, verrukkelijk eten (vers en smakelijk)..... voor herhaling(en) vatbaar!!!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitmuntende kwaliteit. Geen smaakversterkers, alleen kruiden. Vers gemaakt. Voldoende keuze. In één woord: top!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten bij Ricky’s is altijd heerlijk! Wij zijn vooral fan van de roti vegetarisch en roti kip tandoori. Baka bana is ook erg goed. Halen graag op. Het staat altijd op tijd klaar en de mensen bij Ricky’s zijn altijd erg vriendelijk! Heel fijn dat je nu ook online kunt bestellen. 👍🏼

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had wel prettig geweest als er op de site had gestaan dat ze gesloten waren en er niet besteld kon worden.Zoals andere dat wel hebben.Zeer slordig.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk de bezorging was 20 minuten eerder dan was opgegeven. We hadden Roti kipfilet pittig en deze was goed lekker warm en meer dan genoeg. de bakka bana mag van ons iets langer gebakken worden maar dat is voor iedereen anders natuurlijk. Voor ons binnenkort weer bestellen dus top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd super snel bezorgd, was goed verpakt en smaakte echt heerlijk (en naar meerrrrr). Op naar een volgende keer 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had om half 4 besteld voor een levering van half 6, kwart voor 6 belde ik, de dame zei dat zij het laat binnen kregen en dat het zsm wordt geleverd. 10 voor half 7 kwam de bezorger en die gaf aan dat zij het gewoon laat binnen kregen.. geen excuses of compensatie o.i.d jammer want bestel hier vaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 16.15 gebeld hoe lang het zou duren als we op dat moment zouden bestellen omdat wij weg moesten om een bepaalde tijd. 45 minuten werd er gezegd, nou dat was prima dus 16.20 bestelling geplaatst. Om 18.00 was er nog niks dus even gebeld en toen werd er gezegd dat het "nu in de keuken voorbereid werd" en dat ze uitliepen... Bestelling dus geannuleerd want dan zou het voor ons veel te laat komen. Slecht hoor, nu moesten we alsnog haasten en zelf snel iets maken voordat we de deur uit moesten! Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat we ons geld terug hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er iets fout gegaan was , maar eten was voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.